+420 222 539 539
Po - Pá: 8 – 22 hod., So - Ne: 9 – 22 hod

Radium Palace Spa Hotel Recenze

Hodnocení hotelu

93%
Perfektní

dle 239 recenzí

  • Personál

    94%
  • Čistota

    96%
  • Vybavení

    94%
  • Pohodlí

    94%
  • Poměr cena/kvalita

    88%
Zobrazit recenze, které napsal:
Seřadit od:
Zobrazit:

Martina Pánková

jednotlivec, 5.11.2018

Čeština

  • Celkové hodnocení
96 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Miloslava Šafránková

jednotlivec, 31.10.2018

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Příjemný a milý přístup a jednání personálu. Nemohu nic vytknout. Byli jsme spokojeni.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Magda Přibilová

jednotlivec, 15.10.2018

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Jaroslav Čermák

jednotlivec, 29.9.2018

Čeština

  • Celkové hodnocení
86 %

(bez textového hodnocení)

Personál
9
Služby
8
Čistota
9
Komfort
10
Cena/kvalita
7

Helena Kremsová

jednotlivec, 23.8.2018

Karlovarský kraj

  • Celkové hodnocení
98 %
  • všechny procedury pod jednou střechou, skvělé ubytování i úklid, jakož i výborné jídlo i obsluha, vztah všech ke mně jako k pacientovi velmi pěkný

  • tvrdé lůžko v pokoji, židle v jídelně - úzké a postranice tlačily do stehen

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
9

Jitka Řehořová

jednotlivec, 17.8.2018

Čeština

  • Celkové hodnocení
90 %
  • vstřícnost personálu pěkné a klidné prostředí

Personál
9
Služby
8
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
9

Eva Adamek

jednotlivec, 1.8.2018

Švýcarsko

  • Celkové hodnocení
96 %
  • Velmi prijemny personal i ubytovani. Specielne pani Petra Hulakova Radon 2 byla velice mila. Doufam, ze se leceni projevi a nebudu mit po ranu bolesti v celem tele, uz ted je to lepsi.

  • Snad by bylo vyhodnejsi kdyby byly vecere obsluhovane predmem objednane, asi by se tolik jidla nemuselo vyhazovat!

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Slavoj Jezbera

jednotlivec, 23.7.2018

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Balcar Jiří

dospělý pár, 20.4.2018

Pardubický kraj

  • Celkové hodnocení
78 %

(bez textového hodnocení)

Personál
8
Služby
6
Čistota
9
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonym

jednotlivec, 3.4.2018

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Petr Čurda

jednotlivec, 2.4.2018

Čeština

  • Celkové hodnocení
92 %
  • Ochota všeobecně.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
6

Anonym

jednotlivec, 28.3.2018

Plzeňský kraj

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Co jsem potřeboval, jsem měl, vše mi vyhovovalo

  • Nelíbí se mi zbytek Jáchymova, ale to je neovlivnitelné lázněmi.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Miroslava Schongutova

jednotlivec, 29.1.2018

Česká republika

  • Celkové hodnocení
92 %
  • Velice hezké prostředí a služby.

  • Vrzající postel a od sněhu neuklizené parkoviště. Párkrát jsme měli problém vyjet parkovištěm na komunikaci.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Jan Kokoška

dospělý pár, 9.12.2017

Plzeňský kraj

  • Celkové hodnocení
100 %
  • V hotelu jsme byli již několikrát a vždy jsme byli se službami a procedurami maximálně spokojeni. Vždy se sem rádi budeme vracet. Příště přijedeme i s přáteli.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Miloslava Antošová

jednotlivec, 20.11.2017

Čeština

  • Celkové hodnocení
98 %
  • K pobytu nelze nic vytknout. Jedinou "vadou na kráse" je samotné městečko - děs, běs. Je to škoda.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
9

Ilija

skupina přátel, 20.11.2017

Praha Česká republika

  • Celkové hodnocení
96 %
  • Velmi ochotní personál Všude dostatek tepla a světla Profesionalita sester a masérů

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Petr Zajíc

jednotlivec, 9.10.2017

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Všechno

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

dospělý pár, 4.9.2017

Ústecký kraj

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Květoslava Veselá

dospělý pár, 31.7.2017

Ústecký kraj

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Dana Vobořilova

jednotlivec, 27.6.2017

Ústecký kraj

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Velice spokojená

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10