+48 222 030 341
Pn. - Pt.: 8 - 22 h , Sob. - Niedz.: 9 - 22 h

Radium Palace Spa Hotel Recenzje

Ocena hotelu

93%
Znakomicie

by 231 reviews

  • Personel

    94%
  • Czystość

    96%
  • Wyposażenie

    94%
  • Komfort

    94%
  • Cena

    88%
Wyświetl recenzje napisane przez:
Sortuj według:
Show:

Balcar Jiří

para, 20.4.2018

Pardubický kraj

  • Cena ogólna
78 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
8
Služby
6
Čistota
9
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 3.4.2018

Čeština

  • Cena ogólna
100 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Petr Čurda

podróżujący w pojedynkę, 2.4.2018

Čeština

  • Cena ogólna
92 %
  • Ochota všeobecně.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
6

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 28.3.2018

Plzeňský kraj

  • Cena ogólna
100 %
  • Co jsem potřeboval, jsem měl, vše mi vyhovovalo

  • Nelíbí se mi zbytek Jáchymova, ale to je neovlivnitelné lázněmi.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Miroslava Schongutova

podróżujący w pojedynkę, 29.1.2018

Česká republika

  • Cena ogólna
92 %
  • Velice hezké prostředí a služby.

  • Vrzající postel a od sněhu neuklizené parkoviště. Párkrát jsme měli problém vyjet parkovištěm na komunikaci.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Jan Kokoška

para, 9.12.2017

Plzeňský kraj

  • Cena ogólna
100 %
  • V hotelu jsme byli již několikrát a vždy jsme byli se službami a procedurami maximálně spokojeni. Vždy se sem rádi budeme vracet. Příště přijedeme i s přáteli.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Miloslava Antošová

podróżujący w pojedynkę, 20.11.2017

Čeština

  • Cena ogólna
98 %
  • K pobytu nelze nic vytknout. Jedinou "vadou na kráse" je samotné městečko - děs, běs. Je to škoda.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
9

Ilija

grupa przyjaciół, 20.11.2017

Praha Česká republika

  • Cena ogólna
96 %
  • Velmi ochotní personál Všude dostatek tepla a světla Profesionalita sester a masérů

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Petr Zajíc

podróżujący w pojedynkę, 9.10.2017

Čeština

  • Cena ogólna
100 %
  • Všechno

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonim

para, 4.9.2017

Ústecký kraj

  • Cena ogólna
100 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Květoslava Veselá

para, 31.7.2017

Ústecký kraj

  • Cena ogólna
100 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Dana Vobořilova

podróżujący w pojedynkę, 27.6.2017

Ústecký kraj

  • Cena ogólna
100 %
  • Velice spokojená

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Jana Kypúsová

podróżujący w pojedynkę, 20.6.2017

Moravskoslezský kraj

  • Cena ogólna
82 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
9
Cena/kvalita
8

Anonim

para, 19.6.2017

Liberecký kraj

  • Cena ogólna
92 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
9
Služby
9
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
9

Zdenka Červenková

podróżujący w pojedynkę, 7.6.2017

Čeština

  • Cena ogólna
84 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
6
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Petra B.

para, 5.6.2017

Čeština

  • Cena ogólna
100 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Marcela Čermáková

para, 29.5.2017

Vysočina kraj

  • Cena ogólna
100 %
  • Nedá se říci konkrétně co se mi líbilo vše bylo úžasné a perfektní.A pobyt který jsme měli ROMANTIKA VE DVOU mohu vřele doporučit každému jež chce zopakovat romantické chvíle a oživit jak dlouholeté soužití s partnerem,ale také třeba zpestřit manželství...

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Hana Šamalíková

para, 10.5.2017

Čeština

  • Cena ogólna
54 %
  • Hotelove prostory

  • Personal, sluzby, jidlo

Personál
5
Služby
1
Čistota
10
Komfort
7
Cena/kvalita
4
Radium Palace Spa Hotel replied to this review.
Recenze-spa.cz

Vážení,

Velice nás mrzí Vaše hodnocení služeb, personálu a stravovacího provozu.
Spa hotel Radium Palace**** je svými klienty právě za služby a personál vždy vysoce hodnocen.
Hotel je téměř celý rok plně obsazen a jelikož se hlavně jedná o lázeňský hotel, stává se, že kapacita procedur bývá omezena.
Ke stravování si dovolíme sdělit, že právě v hotelu Radium Palace se výhradně pracuje s kvalitními a čerstvými surovinami, vaří se bez glutamátů a jiných umělých dochucovadel. Například uzeniny jsou nakupovány též výhradně 1.jakosti s 95% podílem masa.
Ceníme si Vašich připomínek a doufáme, že nám poskytnete příležitost vám v blízké budoucnosti opět přivítat v našem hotelu, spokojený host je pro nás tou největší odměnou.


Managment
Spa hotel Radium Palace****

Radka Nováková

dorośli, 1.5.2017

Vysočina kraj

  • Cena ogólna
94 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
9
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Zdeněk Procházka

podróżujący w pojedynkę, 19.4.2017

Čeština

  • Cena ogólna
80 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
9
Cena/kvalita
7
WEB USES COOKIES

We use cookies to provide You the best services we can. By using this web You agree.