+48 222 030 341
Pn. - Pt.: 8 - 22 h , Sob. - Niedz.: 9 - 22 h

Radium Palace Spa Hotel Recenzje

Ocena hotelu

93%
Znakomicie

by 224 reviews

  • Personel

    94%
  • Czystość

    96%
  • Wyposażenie

    93%
  • Komfort

    94%
  • Cena

    88%
Wyświetl recenzje napisane przez:
Sortuj według:
Show:

Miloslava Antošová

podróżujący w pojedynkę, 20.11.2017

Čeština

  • Cena ogólna
98 %
  • K pobytu nelze nic vytknout. Jedinou "vadou na kráse" je samotné městečko - děs, běs. Je to škoda.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
9

Petr Zajíc

podróżujący w pojedynkę, 9.10.2017

Čeština

  • Cena ogólna
100 %
  • Všechno

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonim

para, 4.9.2017

Ústecký kraj

  • Cena ogólna
100 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Květoslava Veselá

para, 31.7.2017

Ústecký kraj

  • Cena ogólna
100 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Dana Vobořilova

podróżujący w pojedynkę, 27.6.2017

Ústecký kraj

  • Cena ogólna
100 %
  • Velice spokojená

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Jana Kypúsová

podróżujący w pojedynkę, 20.6.2017

Moravskoslezský kraj

  • Cena ogólna
82 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
9
Cena/kvalita
8

Anonim

para, 19.6.2017

Liberecký kraj

  • Cena ogólna
92 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
9
Služby
9
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
9

Zdenka Červenková

podróżujący w pojedynkę, 7.6.2017

Čeština

  • Cena ogólna
84 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
6
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Petra B.

para, 5.6.2017

Čeština

  • Cena ogólna
100 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Marcela Čermáková

para, 29.5.2017

Vysočina kraj

  • Cena ogólna
100 %
  • Nedá se říci konkrétně co se mi líbilo vše bylo úžasné a perfektní.A pobyt který jsme měli ROMANTIKA VE DVOU mohu vřele doporučit každému jež chce zopakovat romantické chvíle a oživit jak dlouholeté soužití s partnerem,ale také třeba zpestřit manželství...

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Hana Šamalíková

para, 10.5.2017

Čeština

  • Cena ogólna
54 %
  • Hotelove prostory

  • Personal, sluzby, jidlo

Personál
5
Služby
1
Čistota
10
Komfort
7
Cena/kvalita
4
Radium Palace Spa Hotel replied to this review.
Recenze-spa.cz

Vážení,

Velice nás mrzí Vaše hodnocení služeb, personálu a stravovacího provozu.
Spa hotel Radium Palace**** je svými klienty právě za služby a personál vždy vysoce hodnocen.
Hotel je téměř celý rok plně obsazen a jelikož se hlavně jedná o lázeňský hotel, stává se, že kapacita procedur bývá omezena.
Ke stravování si dovolíme sdělit, že právě v hotelu Radium Palace se výhradně pracuje s kvalitními a čerstvými surovinami, vaří se bez glutamátů a jiných umělých dochucovadel. Například uzeniny jsou nakupovány též výhradně 1.jakosti s 95% podílem masa.
Ceníme si Vašich připomínek a doufáme, že nám poskytnete příležitost vám v blízké budoucnosti opět přivítat v našem hotelu, spokojený host je pro nás tou největší odměnou.


Managment
Spa hotel Radium Palace****

Radka Nováková

dorośli, 1.5.2017

Vysočina kraj

  • Cena ogólna
94 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
9
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Zdeněk Procházka

podróżujący w pojedynkę, 19.4.2017

Čeština

  • Cena ogólna
80 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
9
Cena/kvalita
7

Anonim

para, 17.4.2017

Česká republika

  • Cena ogólna
88 %
  • hotelové služby velmi dobré.

  • Ovlivnitelné hotelem: - očekávali jsme větší výběr sortimentu rautů - porce večeří malé, velcí jedlíci se musí dosytit z rautu. Neovlivnitelné hotelem: - hosté arabského původu svým vzezřením (oblečením) nezapadají do evropské civilizace, nimrají se v jídle, jsou arogantní k personálu, ve výsledku narušují poklidnou lázeňskou atmosféru.

Personál
8
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Jiří Vinický

para, 17.4.2017

Jihočeský kraj

  • Cena ogólna
92 %
  • velký sortiment lázeňských procedur vstřícnost a ochota personálu kvalitní ubytování rozmanité a dobré stravování

  • nic mě nenapadá

Personál
10
Služby
9
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
8

Markéta Podhrázská

podróżujący w pojedynkę, 3.4.2017

Čeština

  • Cena ogólna
92 %
  • kabina afrodite, slavnostní večeře při svíčkách, milá obsluha, masáž, snídaně na pokoj....vše bylo super dle našich představ

Personál
10
Služby
10
Čistota
9
Komfort
8
Cena/kvalita
9

Václav Šedivý

podróżujący w pojedynkę, 22.3.2017

Čeština

  • Cena ogólna
100 %
  • Maximálně velice pěkný přístup zaměstnanců. Ostatní vč. stravy maximálně doporučuji .

  • Není co vytknout.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Radka

grupa przyjaciół, 15.1.2017

Česká republika

  • Cena ogólna
92 %
  • Příjemné prostředí, čistota, milý, příjemný personál

  • Parkovací služby - ve smyslu úklidu parkoviště od sněhu a možnost kvalitního zaparkování, žádný posyp, velké množství sněhu, kluzká cesta, byli jsme nuceni si sami odhrabat místo na parkování, které je navíc zpoplatněné!!!!, uvízlé auto jsme si museli sami podsypat posypem atd.

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8
Radium Palace Spa Hotel replied to this review.
Vážení,

Spa Hotel Radium Palace se tímto velice omlouvá svým klientům za způsobené nepříjemnosti.
Bohužel se jednalo o výjimečný kalamitní stav na celém území ČR a hlavně v horských oblastech, kde selhala i odklízecí technika. Věříme, že se tato situace již nebude opakovat.
Spokojený host je pro nás vždy tou největší odměnou.

Managment Spa Hotelu Radium Palace

Pavel Vaněček

podróżujący w pojedynkę, 7.11.2016

Karlovarský kraj

  • Cena ogólna
80 %
  • Líbil se mi celý pobyt, škoda že byl jen krátký ! Budu moc vzpomínat a těšit se někdy na shledání!!

  • Jsem Čech a Lázně jsou České, klientela některých národů mi vadila. Snad trošíčku finančně zvýhodnit českého človíčka, určitě by to potřebovala celá řada nemocných lidí, kteří si léčení nemohou dovolit !!

Personál
8
Služby
8
Čistota
9
Komfort
8
Cena/kvalita
7

Marie Bařinová

podróżujący w pojedynkę, 17.10.2016

Čeština

  • Cena ogólna
100 %
  • líbilo se mi vše, až na to, že mi pobyt rychle utekl

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
WEB USES COOKIES

We use cookies to provide You the best services we can. By using this web You agree.