+420 222 539 539
Mo - Fr: 8 – 22 Uhr, Sa - So: 9 – 22 Uhr

Radium Palace Spa Hotel Bewertungen

Hotelbewertung

93%
Perfekt

von 235 Bewertungen

  • Personal

    94%
  • Sauberkeit

    96%
  • Ausstattung

    94%
  • Komfort

    94%
  • Preis-Leistungverhältnis

    88%
Bewertungen anzeigen von:
Sortieren nach:
Anzeigen:

Helena Kremsová

Einzelreisender, 23.8.2018

Karlovarský kraj

  • Gesamtbewertung
98 %
  • všechny procedury pod jednou střechou, skvělé ubytování i úklid, jakož i výborné jídlo i obsluha, vztah všech ke mně jako k pacientovi velmi pěkný

  • tvrdé lůžko v pokoji, židle v jídelně - úzké a postranice tlačily do stehen

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
9

Jitka Řehořová

Einzelreisender, 17.8.2018

Čeština

  • Gesamtbewertung
90 %
  • vstřícnost personálu pěkné a klidné prostředí

Personál
9
Služby
8
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
9

Eva Adamek

Einzelreisender, 1.8.2018

Švýcarsko

  • Gesamtbewertung
96 %
  • Velmi prijemny personal i ubytovani. Specielne pani Petra Hulakova Radon 2 byla velice mila. Doufam, ze se leceni projevi a nebudu mit po ranu bolesti v celem tele, uz ted je to lepsi.

  • Snad by bylo vyhodnejsi kdyby byly vecere obsluhovane predmem objednane, asi by se tolik jidla nemuselo vyhazovat!

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Slavoj Jezbera

Einzelreisender, 23.7.2018

Čeština

  • Gesamtbewertung
100 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Balcar Jiří

Älteres Paar, 20.4.2018

Pardubický kraj

  • Gesamtbewertung
78 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
8
Služby
6
Čistota
9
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonym

Einzelreisender, 3.4.2018

Čeština

  • Gesamtbewertung
100 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Petr Čurda

Einzelreisender, 2.4.2018

Čeština

  • Gesamtbewertung
92 %
  • Ochota všeobecně.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
6

Anonym

Einzelreisender, 28.3.2018

Plzeňský kraj

  • Gesamtbewertung
100 %
  • Co jsem potřeboval, jsem měl, vše mi vyhovovalo

  • Nelíbí se mi zbytek Jáchymova, ale to je neovlivnitelné lázněmi.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Miroslava Schongutova

Einzelreisender, 29.1.2018

Česká republika

  • Gesamtbewertung
92 %
  • Velice hezké prostředí a služby.

  • Vrzající postel a od sněhu neuklizené parkoviště. Párkrát jsme měli problém vyjet parkovištěm na komunikaci.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Jan Kokoška

Älteres Paar, 9.12.2017

Plzeňský kraj

  • Gesamtbewertung
100 %
  • V hotelu jsme byli již několikrát a vždy jsme byli se službami a procedurami maximálně spokojeni. Vždy se sem rádi budeme vracet. Příště přijedeme i s přáteli.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Miloslava Antošová

Einzelreisender, 20.11.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
98 %
  • K pobytu nelze nic vytknout. Jedinou "vadou na kráse" je samotné městečko - děs, běs. Je to škoda.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
9

Ilija

Gruppe von Freunden, 20.11.2017

Praha Česká republika

  • Gesamtbewertung
96 %
  • Velmi ochotní personál Všude dostatek tepla a světla Profesionalita sester a masérů

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Petr Zajíc

Einzelreisender, 9.10.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
100 %
  • Všechno

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

Älteres Paar, 4.9.2017

Ústecký kraj

  • Gesamtbewertung
100 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Květoslava Veselá

Älteres Paar, 31.7.2017

Ústecký kraj

  • Gesamtbewertung
100 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Dana Vobořilova

Einzelreisender, 27.6.2017

Ústecký kraj

  • Gesamtbewertung
100 %
  • Velice spokojená

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Jana Kypúsová

Einzelreisender, 20.6.2017

Moravskoslezský kraj

  • Gesamtbewertung
82 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
9
Cena/kvalita
8

Anonym

Älteres Paar, 19.6.2017

Liberecký kraj

  • Gesamtbewertung
92 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
9
Služby
9
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
9

Zdenka Červenková

Einzelreisender, 7.6.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
84 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
10
Služby
10
Čistota
6
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Petra B.

Älteres Paar, 5.6.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
100 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10